"Nem találsz ennél egyszerűbben kezelhető és áttekinthető megoldást a pénzügyeid kézbentartására"
Bíró Andrea, Kafetéria tanácsadó


Mennyi volt a hónapban a bevételem? Minden költséget levonva marad valami hó végén? Ki tudjuk termelni a hitelek törlesztőrészleteit? Többet kell keresnem, hogy megéljünk, vagy ez a szint megfelelő? Mi várható három hónap múlva pénzügyileg? Elég-e a bevétel a rezsi költségre is?

Ugye, a Te életedben is azonnali válaszok vannak az ehhez hasonló kérdésekre?

Vagy netán a következő negyedév végén fog kiderülni, ha rosszul számoltál?

A Cashflow Előrelátás nem pénzügyi rendszer. Nem is számlázó vagy számviteli nyilvántartó.

A Cashflow Előrelátást Neked készítettük, hogy egyszerűen, könnyedén átlásd és megtervezd a bevételeidet, kiadásaidat. Hogy lásd mikor, honnan, hova áramlik a pénzed.

Ha számviteli adatokra vagy a könyvelődtől kapott számokra támaszkodsz, olyanná válik az életed, mintha egy autót vezetnél a visszapillantó tükörből.

Használd a Cashflow Előrelátás szoftvert, és nézz mindig előre. Tervezd meg segítségével a bevételeidet akár hónapokkal előbb!

Töltsd le az ingyenes Cashflow Előrelátás szoftvert és használd a pénzügyeid stabilizálására.

Cashflow Előrelátás

Telepítsd fel a számítógépedre, írd bele a havi bevételeket és kiadásokat, és máris nyomon követheted a cashflow alakulását a életedben vagy cégeden belül!

Valódi, azonnal használható pénzügyi adatok és előrejelzések állnak a rendelkezésedre. A tényleges bevételeid és kiadásaid figyelembe vételével tervezhetsz ezzel a szoftverrel!

Most elérheted mind a Családi, mind pedig a Céges változatot!

Cashflow Előrelátás


Hihetetlennek tűnik, de most Te is ingyen letöltheted a Cashflow Előrelátás szoftvert, amivel egy hónap alatt átláthatóvá teheted a pénzmozgásaidat!

Fontos, hogy valós adatokat írj.

(A szoftvert a legelső indításkor aktiválnod kell az email címeddel.)

Adatvédelmi tudnivalók

Szolgáltatási szerződés