Használd a Cashflow Előrelátás szoftvert, és nézz mindig előre. Tervezd meg segítségével a pénzügyeidet akár hónapokkal előbb!

Belépés


Ingyen letölthető pénzügyi előrelátást segítő szoftver cégvezetőknek, akik növelni akarják a pénzügyi kontrollt a vállalkozásukban

Cashflow Előrelátás szoftverHogyan tett egy egyszerű szoftver magabiztos döntéshozóvá?

Te is könnyebben tudod javítani a vállalkozásod eredményeit, ha tisztában vagy minden apró kiadással, amit le kell vonnod a bevételeidből?

Vállalkozásod indítása óta tudod, hogy a számlákat le kell adni a könyvelőnek, ami alapján elkészíti azokat a kimutatásokat, amelyeket be kell nyújtani az államnak. Ezekből a bevallásokból és formanyomtatványokból hónapokkal később Te is látod a vállalkozásod statisztikai mutatóit, azaz képet kapsz arról, hogy az elmúlt időszakban hogyan teljesített a céged.

Hasznos információt szolgáltatnak számodra a múltbeli események, de mennyivel hasznosabb lenne a jövő adataira támaszkodni…

Hogyan hozzunk magabiztos pénzügyi döntéseket a cégünkben – íme 3 egyszerű módszer

  1. kontrolláld a pénzmozgásokat
  2. ügyelj a részletekre
  3. tervezd a pénzáramlásaidat

Ha nem kontrollálod megfelelően a pénzmozgásokat a vállalkozásodban, akkor veled is megeshet, hogy az apró kiadások összegyűlnek, és mázsás súlyként nehezednek a cégedre.

A legtöbb cégvezető tisztában van azzal, hogy gyakran komoly erőfeszítéseket jelent megszerezni egy milliós nagyságrendű megrendelést, arra azonban sokkal kevesebben koncentrálnak, hogy milliók folynak el a cégből azért, mert nincs megfelelő kontroll a pénzmozgásokon.

Ha rendszeresen megvizsgálod a cégedből kiáramló kiadások nagyságát, akkor elkerülheted azokat az apró pénzszivárgásokat, melyek méltatlanul alacsonyan tartják a bankszámlád egyenlegét.

A múltbeli adatok segítségével megtudhatod, hogy melyik céged, projekted volt eredményes, és melyik volt veszteséges, de ezen kívül arra is figyelned kell, hogy a terveid naprakészek legyenek, és ne távolodjanak el a valóságtól.

Tudom, hogy ehhez a könyvelőd nem tud minden adatot időben biztosítani, mert ő csak utólag tud rávilágítani az összefüggésekre, de van egy megoldás, ami segíteni tudja a pénzügyi döntéseidet.

Előfordul veled is valamelyik e közül a 7 kínos dolog közül?

  1. A céges adatok nem naprakészek, hanem hónapokkal később állnak a rendelkezésedre
  2. A nyereséged elcsordogál apró kiadások formájában a bankszámládról
  3. Megdöbbennél, ha látnád, hogy a különböző banki, beruházási és egyéb hiteleid kamatai és költségei között milyen brutális különbségek vannak
  4. Fogalmad sincs, hogy a működési kiadásaid hogyan alakulnak hónapról hónapra?
  5. Időnként összekevered a céges és a saját pénzeket, és megesik, hogy a céges bevételből veszel cipőt a gyerekednek
  6. Bajban lennél, ha meg kellene mondanod, hogy következő hónapban mennyi lesz a fix költségeid összege
  7. Csúnyán összehúznád a szemöldököd, ha látnád, hogy időnként az alkalmazottaid feleslegesen szórják a céged pénzét

Miért hozom fel neked ezeket a milliós pénzkezelési hibákat?

Szeretném, hogy lásd, hogy létezik megoldás a cashflow gazdálkodási hibák leküzdésére.

Nem minden vállalkozó rendelkezik pénzügyi szemlélettel, és gyakran megdöbbenve látom, hogy emiatt nem látják át az összefüggéseket.

A cashflow kezelésed nagymértékben azon múlik, hogy milyen struktúrát használsz arra, hogy kontrolláld a pénzmozgásaidat. Ha a figyelmedet rajta tartod a céged pénzügyi pulzusán, akkor Te soha nem fogsz abba a hibába esni, hogy csak hónapokkal később jössz rá, hogy már ezerrel száguld a lejtőn lefelé a céged.

A múlt pénteken megijedtem…a céges bankszámlámat majdnem lenulláztam…

Sok vállalkozóval megesik, hogy nagyságrendileg jól látja a bevételeit, de a kiadásait csúnyán alábecsüli, és emiatt bajba kerül.

Ezeket a roppant kínos, sőt időnként életveszélyes helyzetek Te könnyen elkerülheted, ha nem a homályos emlékeidre hagyatkozol a pénzügyi döntéseid meghozatala során, hanem feketén-fehéren a számokra támaszkodsz.

Neked mekkora segítséget jelentene, ha egy könnyen átlátható táblázat segítségével havi bontásban láthatnád a működési bevételeidet, kiadásaidat, valamint az egyéb bevételeket és kiadásokat is együtt?

A helytelen cashflow kezelésből adódó gondokon csak nevetni fogsz, ha ezt a szoftvert használod!

Biztos vagyok benne, hogy most nagyon csúnyán néznél rám, ha egy személyes konzultáción feltenném neked azt az egyszerű kérdést, hogy mennyi a céged kiadása egy hónapban.

Azért a szemfelnyitó tapasztalat megszerzése érdekében tegyünk egy próbát. Írd le egy papírra azt az összeget, amennyi kiadásként kiáramlik a cégedből havonta szerinted.

Kész vagy?
OK. Menjünk tovább.
(Ha még nem vagy kész, hamarosan kész leszel…)

Akkor most nézzük: vajon minden tétellel számoltál, amikor megsaccoltad a kiadásaidat?

  • Alapanyag beszerzés
  • Áru beszerzés
  • Beruházások, fejlesztések
  • Céges adók
  • Külsősöknek fizetett jutalék
  • Marketing
  • Munkatársak jövedelmei
  • Munkatársi bér adói
  • Működési költségek
  • Tartalék
  • Tulajdonosi kivét
  • Banki hitel törlesztése
  • Beruházási hitel törlesztése
  • Egyéb beruházás, fejlesztés
  • Egyéb eszközök megszerzése
  • Egyéb hitel törlesztése
  • Szállítói törlesztések (régebbiek)

Meg mernék esküdni, hogy nem kétezer forintot tévedtél.

Ezzel persze nem azt akarom bebizonyítani, hogy szükséged lenne arra, hogy forintosítva és naprakészen ismerd az összes tételt, ami kimegy a vállalkozásodból. Arra viszont mindenképp felhívom a figyelmedet, hogy a magabiztos pénzügyi döntésekhez elengedhetetlen, hogy havonta lásd, hogy milyen pénzmozgások vannak a cégedben.

11 érv, amiért neked is érdemes letöltened az ingyenes Cashflow Előrelátás szoftvert:

  1. Pénzügyi előképzettség nélkül is használható
  2. Egyszerű döntési folyamat
  3. Struktúrában látod az adatokat
  4. Átlátható
  5. Nincsenek rejtett kiadások
  6. Pénzmozgások havi vizsgálatát lehetővé teszi
  7. Nincsenek elfelejtett hitelek, kamatok, költségek
  8. Pontos kiadástervezés
  9. Nem vagy kiszolgáltatva a könyvelőnek
  10. Cégenkénti hatékonyság mérés
  11. A tervezett működés nagyobb tudatosságot és helyes döntéseket hoz

Most már bármilyen pénzügyi döntés csupán egy gombnyomásra van tőled!

Ne hagyd, hogy a rossz pénzgazdálkodásod csődbe vigyen! Ha használod a Cashflow Előrelátás szoftvert, akkor megszüntetheted az apró pénzszivárgásokat, melyek rengeteg erőforrást elvonnak a cégedtől.

Számodra nincs többé kimerítő, éjszakákon át tartó pénzügyi döntéshozatal. Ez a szoftver magabiztos döntéshozóvá varázsol téged még akkor is, ha egy hónappal ezelőtt azt sem tudtad, hogy mennyi a céges bankszámlád egyenlege.

A Cashflow Előrelátás szoftver segítésével a pénzmozgásaidat szem előtt tartod. Nem csupán elzárod a feleslegesen kicsordogáló pénzek útját a cégedből, hanem egyúttal növeled a beáramló pénzek mennyiségét is a vállalkozásodba.

Hihetetlennek tűnik, de most Te is ingyen letöltheted a Cashflow Előrelátás szoftvert, amivel egy hónap alatt átláthatóvá teheted a pénzmozgásaidat!

Kattints a szoftver nevére a letöltéshez!

Megjegyzés:

  • A szoftver letöltéséhez lépj be a weboldalra (a bal oldalon található ablak segítségével)
  • Ha még nincs jelszavad ehhez az oldalhoz, akkor akkor itt tudsz regisztrálni

A szoftverhez készült egy használati útmutató videó is. A letöltéshez kattints az alábbi linkre!